Máta s čokoládou
Máta peprná (lat. Mentha piperita) – lidově také balšám, fefrminc, minta, nána, pepřová máta nebo, větrové koření – měla své místo již v kuchyni našich předků.
Proč je máta, jedna z nejstarších léčivých a aromatických bylin světa, tak oblíbená?
Chuť máty peprné je natolik výrazná, že ji ihned rozpoznáte. Listy totiž obsahují silice s mentolem, menthonem, piperitonem.
Kromě toho podporuje dobrou náladu a odbourává stres, tak hurá na mátovou zmrzlinu!
Mmmmm, ta vůůůůně …
Pro velké fajnšmekry je tu i čokoládová verze, když už vám máta přestane stačit.
Objem: 500 ml
Skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Návod: před konzumací nechte povolit v pokojové teplotě 10-15 minut. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: bio farmářské mléko, smetana, sušené mléko, máta peprná, čokoláda, cukr, dextróza, karob
Alergeny: mléko, sojová lecitin
Kategorie: | Všechny druhy |
---|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.